2011. június 10., péntek

Autó hegesztés, festés, Hohlraumversiegeln, a 100 EUR

Autó hegesztés, festés, Hohlraumversiegeln EUR-ról 100-ra:
Mindenki ismeri a problémát ..
A műhelyben volt egy szám, ahányszor a rocker használt megosztani egy lift. Az eredmény rozsdát enyhe katasztrófa.
Ez nem probléma.

Vagy okozott egy zúzódás vagy összeollózott festék és kő őr az ablakpárkányra megközelítette egy határt kő? Nem probléma.

Rockfall a küszöb lemezek vezetett rozsda? Nem probléma.

Vagy az alsó lapot, amelyet meg kell javítani a rozsda Technikailag nagyon hosszú idő, hogy elérje a legközelebbi TÜV? Ez nem probléma.


Az elvégzett munkák köre magában foglalja a rozsdátlanítás, hogy a fémlemez panelek csere, ha nem eredeti állnak. Hegesztés, beleértve a rozsdagátló alapozó, tömítés, tömítő üreg.

Standard és sok hasonló probléma, mint a fent leírt részére végzett 100 € / jármű.

Ha ez a festmény a látómezőben szükséges lehet tenni, beleértve például látható festett szoknya nélkül burkolat, mintegy 100 €-festék megegyezés szerint. De a színkód a jármű szükséges.

Polírozás, karcolások eltávolítása lehet miterledigt megegyezés szerint az egyik megy, mint egy ingyenes kiegészítő szolgáltatás.


Nem egy olcsó áru. Eladó egy épület, vagy akár az EP 1K alapozó vörös, ha szükséges, tömítőanyag, viasz Permafilm alváz védelem és a folyadék film üreg védelmet.

Konkrét munkát elsősorban a 90 olasz autók készülnek itt, mint széles körű ismeretek lehetővé teszik (Lancia Delta 836). Vannak még más munka, mint hegesztő.

A jobb értékelést a kárt szenvedett területeken a fotó előnyt jelent. Amely lehetővé teszi a menetrendet magatartása létrehozására irányuló munka szükséges. Mint általában, de mindent elkövetnek belül egy szombat délelőtt, amikor a jármű áll.


Csak kérdezem, ez mindig egy jó ajánlat.
Ár: VB